Untitled design 63

Stella Domo

Η Stella Domo αποτελείται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στους κλάδους των ακινήτων, των κατασκευών, της αρχιτεκτονικής και της μεταποίησης. Σχεδιάζει και κατασκευάζει προκατασκευασμένα σπίτια.

The Hungry Family

Μια γαλλική αλυσίδα από πανέμορφα καφέ και εστιατόρια. Έψαχναν μια ομάδα που θα μπορούσε να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή μιας ιδαίτερης, μοναδικής ιστοσελίδας που θα αναδύκνυε αυτά που τους κάνουν και ξεχωρίζουν.

Itsp

Όραμα και λογική μας είναι το think out of the box , προσπαθώντας να δίνουμε ρεαλιστικές και εξατομικευμένες λύσεις σε λογικά πλαίσια και οικονομικά δεδομένα.

Remedy Product Studio

Μια αμερικάνικη εταιρία με αμέτρητους πελάτες. Στόχος της να βοηθήσει όλες τις επιχειρήσεις να χτύσουν σωστά και ολοκληρωμένα ψηφιακά προιόντα.

Hastings St

Ένας πανέμορφος δρόμος στην Αυστραλία με ατελείωτες δραστηριότητες και πανέμορφες κατοικίες ανθρώπων. Αυτό που έψαχνε ήταν ένα πανέμορφο website που θα προσελκούσε νέους επισκέπτες.

Hall of Winners

Το Hall of Winners είναι κέντρο σωματικής ευεξίας. Η φιλοσοφία του Hall of Winners ταυτίζεται με την εικονική αναπαράσταση εκείνης της στιγμής όπου το μυαλό είναι ελεύθερο και αφήνει το σώμα να δημιουργήσει.

PHMG

Από το Μάντσιστερ της Αγγλίας μια εταιρία κορυφαία στον χώρο του ήχου με πελάτες από κάθε γωνία του κόσμου, στόχος τους να βοηθούν επιχειρήσεις να συνδεθούν με τους πελάτες τους μέσω της ασυναγώνιστης δύναμης του ήχου.

Φροντιστήρια Κουφόπουλου

Τα θρυλικά φροντιστήρια Κουφόπουλου μας εμπιστεύκηκαν για να ανενεώσουμε την ψηφιακή τους εικόνα και να αναδείξουμε την ιστορία τους και τις διακρίσεις τους ανά τα χρόνια.

Hubble Studio

Ένα μικρό στούντιο φωτογραφίας στα στενά του Πειραιά που χρειαζόταν ένα μοντέρνο website, που θα το βοηθούσε να αναδείξει τις ικανότητές του και τις υπηρεσίες του σε όλη την Ελλάδα.

MacBook AiQr_screencapture-theroosters-gr-product-category-coffee-kokkoi-kafe-2023-02-07-12_51_56-min

The Roosters

Το The Roosters είναι ένα μοναδικό coffee roasting κατάστημα με τεράστια επιτυχία για τα 2 χρόνια λειτουργίας του. Αυτό που του έλειπε ήταν μια εξίσου δυνατή web παρουσία καθώς και μια ομάδα σαν την δική μας με τις γνώσεις και τα εργαλία για να κάνει το πανέμορφο αυτό brand και τα προιόντα του να φανούν σε όλο το διαδίκτυο.

Boost Immunity Vitamin

Η BOOST είναι η πρώτη εταιρεία που είναι αφιερωμένη στο να σας βοηθήσει να αρρωσταίνετε λιγότερο. Γιατί, ειλικρινά, γιατί να περιμένετε μέχρι να αρρωστήσετε για να φροντίσετε την υγεία σας; Θεωρούμε ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι υψίστης σημασίας.

Tenzo Matcha

Ένας Tenzo ζει σύμφωνα με τη φιλοσοφία του ‘Better Everyday’. Προσπαθούμε να μαθαίνουμε συνεχώς και να αγκαλιάζουμε την αλλαγή καθώς αναπτυσσόμαστε. Αμφισβητούμε τα πάντα, από την ενέργεια που καταναλώνουμε μέχρι τις καθημερινές μας συνήθειες.

Only Once

Μια εταιρία με ένα βαθύ πάθος για τα vintage συλλεκτικά αντικείμενα με ψυχή. Με γνώμονα την αγάπη μας για τον εξαιρετικό και εμβληματικό σχεδιασμό των προϊόντων τους, δημιούργησαμε ένα μαγικό e-shop, το οποίο αναδεικνύει ακριβώς αυτό.

Cowboy

Μια ομάδα από την Βρετανία, η οποία μας εμπιστεύτηκε λίγο πριν κάνει το “μπαμ” στην αγορά με τα μοναδικά της ηλεκτρικά ποδήλατα. Μπορούμε να πούμε οτι βοηθήσαμε και εμείς λίγο σε αυτή την τεράστια επιτυχία, κατασκευάζοντας ένα eshop το οποίο αναδύκνυε το brand αλλά και ωθούσε τον επισκέπτη στο να αγοράσει ή να δοκιμάσει τα μοναδικά προιόντα του πελάτη μας.

Cubitts Glasses

Ένα άψογα ταιριαστό, καλοφτιαγμένο και καλά επιλεγμένο ζευγάρι γυαλιών θα πρέπει να είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο. Αυτό είχαμε και εμείς σαν γνώμονα όταν χτίζαμε το e-shop για αυτή την μοναδική εταιρία οπτικών.

Not Pot

Ένα πολύ φυσιολογικόμήνυμα από την ομάδα της Not Pot:’Τώρα μπήκατε σε ένα χαλαρό σύμπαν όπου φιλικά gummies κυκλοφορούν ελεύθερα και τα φυτά και οι άνθρωποι είναι αποδεκτοί γι’ αυτό που είναι.

Imagen digital agency

Θες να κάνεις το website σου
100 φορές καλύτερο;

Θες να κάνεις το website σου 100 φορές καλύτερο;

Κάνε εγγραφή και πάρε αμέσως 5 ΔΩΡΕΑΝ πανεύκολες συμβουλές