Stella Domo

Stella Domo

Η Stella Domo αποτελείται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στους κλάδους των ακινήτων, των κατασκευών, της αρχιτεκτονικής και της μεταποίησης. Σχεδιάζει και κατασκευάζει προκατασκευασμένα σπίτια.

Hubble

Hubble

Έχουμε τη βαθιά πεποίθηση ότι ό,τι κάνουμε πρέπει να είναι ανεκτίμητο! Συμβουλές, καθοδήγηση, υποστήριξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη δημιουργικότητά μας, είναι το μόνο που θέλουμε να σας προσφέρουμε!

Itsp

Όραμα και λογική μας είναι το think out of the box , προσπαθώντας να δίνουμε ρεαλιστικές και εξατομικευμένες λύσεις σε λογικά πλαίσια και οικονομικά δεδομένα.

Hall-Of-Winners

Hall of Winners

Το Hall of Winners είναι κέντρο σωματικής ευεξίας. Η φιλοσοφία του Hall of Winners ταυτίζεται με την εικονική αναπαράσταση εκείνης της στιγμής όπου το μυαλό είναι ελεύθερο και αφήνει το σώμα να δημιουργήσει.

Ζaherakahshli

Ένας μεγάλος sound designer μας βρήκε στο linked in και ζήτησε τη βοήθεια μας για να κατασκευάσει το website των ονείρων του προκειμένου να αναδείξει τις αμέτρητες δουλειές του.

Boost Immunity Vitamin

Η BOOST είναι η πρώτη εταιρεία που είναι αφιερωμένη στο να σας βοηθήσει να αρρωσταίνετε λιγότερο. Γιατί, ειλικρινά, γιατί να περιμένετε μέχρι να αρρωστήσετε για να φροντίσετε την υγεία σας; Θεωρούμε ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι υψίστης σημασίας.

Tenzo Matcha

Ένας Tenzo ζει σύμφωνα με τη φιλοσοφία του ‘Better Everyday’. Προσπαθούμε να μαθαίνουμε συνεχώς και να αγκαλιάζουμε την αλλαγή καθώς αναπτυσσόμαστε. Αμφισβητούμε τα πάντα, από την ενέργεια που καταναλώνουμε μέχρι τις καθημερινές μας συνήθειες.

Not Pot

Ένα πολύ φυσιολογικόμήνυμα από την ομάδα της Not Pot:’Τώρα μπήκατε σε ένα χαλαρό σύμπαν όπου φιλικά gummies κυκλοφορούν ελεύθερα και τα φυτά και οι άνθρωποι είναι αποδεκτοί γι’ αυτό που είναι.